NaturalMe

Olej z czarnuszki

26,99 zł
1
Wysoka dostępność
Wysyłka od razu
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 269 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 269 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,42 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Skóra:mieszana, trądzikowa, tłusta
Włosy:przetłuszczające się, z tendencją do łupieżu
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Antidotum na trądzik czy łupież. Intensywne działanie łagodzące i regenerujące. Pomaga zwalczyć niedoskonałości i przywraca skórze zdrowy wygląd.

Tłoczony na zimno olej z czarnuszki nazywany złotem faraonów. Polecany zwłaszcza do skóry problematycznej, z trądzikiem i widocznymi niedoskonałościami. Pomaga uporać się z wszelkimi problemami skórnymi, łagodzi powstałe podrażnienia, zapobiega wykwitom i nadaje cerze zdrowy, promienny wygląd. Stosowany na włosy wzmacnia je i zapobiega ich nadmiernemu wypadaniu – włosy stają się mocniejsze i mniej podatne na uszkodzenia. Dzięki działaniu antybakteryjnemu i przeciwgrzybiczym pomaga uporać się z łupieżem i łuszczycą.

Czarnuszka sprawdzi się również w pielęgnacji cery suchej, ponieważ poprzez właściwości nawilżające przyczynia się do poprawy jej kondycji. Stosowany na skórę tłustą bądź mieszaną zapobiega jej błyszczeniu poprzez regulację wydzielania sebum. Cerze dojrzałej natomiast przywróci młodzieńczy blask i pomoże dłużej zachować młody wygląd ze względu na intensywne działanie antyoksydacyjne.

 

Działanie:

- nawilża
- łagodzi podrażnienia i alergie
- przyspiesza regenerację
- chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych
- zapobiega łuszczeniu i pękaniu skóry

 

Zalety:

- tłoczony na zimno
- naturalny zapach
- uniwersalne zastosowanie: skóra, włosy i paznokcie
- odpowiedni do każdego rodzaju skóry
- szczególnie polecany do cery problematycznej, z niedoskonałościami, alergicznej i wrażliwej

 

Sposób użycia:

Niewielką ilość oleju nakładaj na skórę ciała, twarzy lub włosy.

 

Skład INCI:

100% Nigella Sativa Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń