NaturalMe

Olej z pestek truskawek

26,99 zł
1
Ostatnie sztuki!
Wysyłka od razu
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 269 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 382 co daje Ci rabat na następne zamówienie 3,44 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Skóra:sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry, normalna, skłonna do podrażnień
Włosy:do wszystkich typów
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Intensywnie nawilża i chroni skórę przed utratą wilgoci. Odmładza skórę oraz pozostawia ją gładką i miłą w dotyku. Idealny do skóry dojrzałej i suchej.

Czysty i tłoczony na zimno olej z pestek truskawek bogaty w przeciwutleniacze, nienasycone kwasy tłuszczowe i witaminy, dzięki którym wykazuje działanie silnie nawilżające i spowalniające procesy starzenia się skóry. Zawiera witaminę E, która nazywana jest witaminą młodości – ma zdolność do wbudowywania się w struktury cementu międzykomórkowego i skutecznie zapobiega procesom degradacji i utleniania się składników lipidowych i włókien kolagenowych. Dzięki temu jest skuteczną barierą ochronną przed zniszczeniem naskórka. Zapewnia również odpowiedni poziom nawilżenia, elastyczności, odżywienia i jędrności skóry.

Systematyczne stosowanie oleju sprawi, że nawet najbardziej przesuszona i wiotka skóra zostanie odbudowana. Pomoże zachować zdrową i prawidłowo funkcjonującą skórę, przy tym zyska ona ochronę przed wolnymi rodnikami. Dłużej więc zachowa młody i zdrowy wygląd.

 

Działanie:

- intensywnie nawilża
- wspomaga regenerację
- chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych
- poprawia elastyczność
- wygładza i zmiękcza

 

Zalety:

- 100% czysty olej
- tłoczony na zimno
- uniwersalne zastosowanie: skóra, włosy i paznokcie
- polecany do skóry suchej i dojrzałej


Skład INCI:

100% Fragaria Ananassa Seed Oil.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń