Ajeden Olej z jeżyn

35,01 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
Wysyłka od razu Wysyłka od razu
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 350 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 350 co daje Ci rabat na następne zamówienie 3,15 zł.

Szczegóły

Pojemność:30 ml
Skóra:trądzikowa, sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry, normalna, skłonna do podrażnień
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Wykazuje silne działanie antyoksydacyjne. Wzmacnia i chroni naczynia krwionośne. Reguluje poziom sebum i wzmacnia barierę ochronną skóry.

Olej z pestek jeżyn to bogactwo witaminy C, niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych, witaminy E i beta-karotenu. Wykazuje silne działanie antyoksydacyjne, neutralizuje działanie wolnych rodników i opóźnia procesy starzenia skóry. Wspomaga produkcję kolagenu i elastyny, koi i łagodzi podrażnienia spowodowane przez słońce, trądzik, egzemę i łuszczycę. Wzmacnia barierę ochronną naskórka, intensywnie regeneruje i silnie odżywia. Reguluje wydzielanie sebum, wzmacnia naczynia krwionośne, pomaga rozjaśnić przebarwienia i blizny potrądzikowe. Sprawia, że skóra jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku, wygląda na wypoczętą, świeżą i promienną. Jest polecany do pielęgnacji skóry suchej, zniszczonej i starzejącej się oraz trądzikowej i skłonnej do niedoskonałości. Może być stosowany do suchych, zniszczonych i farbowanych włosów - wykazuje działanie naprawcze i przedłuża trwałość koloru.

Działanie:

  • neutralizuje działanie wolnych rodników i opóźnia procesy starzenia
  • wspomaga produkcję kolagenu i elastyny
  • koi i łagodzi podrażnienia
  • wzmacnia naczynia krwionośne
  • reguluje poziom sebum

Zalety:

  • 100% naturalny olej z pestek jeżyn zimnotłoczony
  • odpowiedni do skóry suchej, zniszczonej i starzejącej się oraz trądzikowej i skłonnej do niedoskonałości
  • lekki, dobrze się wchłania
  • bogaty w witaminę C
  • odpowiedni do zniszczonych i farbowanych włosów
  • szklana buteleczka z pipetą

Skład INCI:

Blackberry Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń