Olej rycynowy nierafinowany E-FIORE

14,00 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 140 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 140 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,26 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:sucha, tłusta, normalna
Włosy:suche i łamliwe, z tendencją do wypadania, pozbawione blasku
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Regeneruje, wzmacnia, odżywia i nadaje blasku. Wspomaga oczyszczanie cery. Absolutne must have przy wypadających włosach i łamliwych paznokciach!

Tłoczony na zimno olej rycynowy wykazuje wysokie właściwości ochronne, regenerujące i wzmacniające. Stosowany na skórę głowy pobudza cebulki do wzrostu. Ponadto uelastycznia włosy i sprawia, że stają się wyraźnie mocniejsze i nabłyszczone. Przy regularnym stosowaniu na skórę wspaniale ją zmiękcza i wygładza, działa jak bariera ochronna i chroni skórę przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych.

Polecany zwłaszcza do masażu i jako dodatek do preparatów do pielęgnacji włosów. Sprawia, że włosy lepiej się rozczesują, są zregenerowane oraz nie elektryzują się. Stają się przy tym lśniące, odświeżone i odżywione. Systematycznie stosowany przyciemnia włosy. W przypadku skóry nie zapycha porów, wygładza, dobrze się wchłania. Olej rycynowy można łączyć z innymi olejami i kwasem hialuronowym.

Działanie:

  • widocznie wzmacnia i regeneruje
  • wygładza skórę
  • chroni przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi
  • zapobiega łamliwości włosów i paznokci

Zalety:

  • 100% czysty olej
  • nierafinowany, tłoczony na zimno
  • butelka z ciemnego szkła z wygodną pipetką
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • polecany do wypadających włosów, łamliwych paznokci i słabych rzęs
  • szczególnie polecany do skóry zanieczyszczonej, tłustej, wrażliwej, z rozstępami i zmianami chorobowymi typu grzybica, liszaje

Skład INCI:

Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń