Macerat z marchwi E-FIORE

20,89 zł
1
Dodaję...
Produkty W magazynie. Wysyłka od razu!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 208 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 208 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,87 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:do wszystkich typów skóry
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:kompozycje olejów
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Nadaje złotej naturalnej opalenizny. Świetnie wygładza i nawilża skórę, dodatkowo poprawia jej jędrność. Alternatywa dla oleju do opalania i samoopalacza.

Olej jest efektem kilkutygodniowego macerowania marchwi dzikiej Daucus Carota w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym. Zawiera bogactwo witaminy A, B1, B2, C, minerałów, a zwłaszcza beta-karotenu. Powszechnie stosowany jest jako naturalny samoopalacz. Już po pierwszym użyciu nadaje skórze ciepły odcień złotej skóry. Dodatkowo przywraca skórze elastyczność, miękkość, gładkość, działa też przeciwzmarszczkowo.

Macerat świetnie sprawdzi się zwłaszcza latem w celu pogłębienia opalenizny. Chroni przed szkodliwymi promieniami UV, może więc być stosowany jako olejek do opalania. Łatwo się rozprowadza, zaraz po użyciu olejku skóra ma widoczną, ładną opaleniznę.

Działanie:

  • nawilża, zmiękcza i wygładza
  • poprawia jędrność skóry
  • działa anti-aging
  • wyrównuje koloryt skóry
  • nadaje i pogłębia złoty odcień

Zalety:

  • 100% naturalny samoopalacz
  • naturalny filtr przeciwsłoneczny
  • alternatywa dla olejku do opalania
  • butelka z ciemnego szkła z wygodną pipetką
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry

Uwaga:

1. Olej z marchwi powinien być szczelnie zamknięty i przechowywany bez dostępu powietrza i światła.
2. Należy go szybko zużyć, ponieważ jest bardzo wrażliwy na tlen i światło.
3. W kontakcie z ubraniami, może je zabrudzić na pomarańczowo.

Skład INCI:

Helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa extract

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń