Majru Olejek eteryczny biała kamfora (data ważności: 2021-08-31), 10 ml

22,75 zł 20% taniej 28,44 zł
Dodaję...

Szczegóły

Pojemność:10 ml
Termin ważności:podany na opakowaniu
Typ produktu:olejek eteryczny
Działanie aromaterapeutyczne:ułatwiające zasypianie, uspokajające, przeciwbakteryjne
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Masz aż rok na zwrot

Opcja darmowej dostawy

Wysyłamy eko już 9 lat!

Gwarancja Triny

Tylko oryginalne produkty

Bezpieczne płatności

Świeże kosmetyki

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Uspokaja nerwy i apatię. Działa normalizująco i regulująco, ograniczając wydzielanie potu. Pomaga przy bólach, stanach zapalnych i trądziku.

Naturalny olejek destylowany z drzewa kamforowego. Biała kamfora powszechnie stosowana jest w stanach depresji, ociężałości umysłowej i bezsenności ze względu na swoje silne właściwości odprężające. Ponadto olejek znajdzie zastosowanie w pielęgnacji skóry, zwłaszcza trądzikowej i problematycznej, ponieważ zawiera kamforę, która wykazuje działanie antyseptyczne, przeciwzapalne, przeciwgrzybicze i antybakteryjne. Sprawdzi się również przy cerze przetłuszczającej oraz z nadpotliwością, ponieważ działa dezynfekująco i normalizująco.

Zapach olejku jest dość intensywny, farmaceutyczny, ale wciąż przyjemny i relaksujący. Biały olejek kamforowy działa również odstraszająco na owady, zwłaszcza ćmy i muchy.

Działanie:

  • łagodzi podrażnienia i ból
  • ułatwia oddychanie
  • reguluje wydzielanie sebum i potu
  • działa przeciwzapalnie i antyseptycznie
  • pomaga przy zakażeniach grzybiczych i bakteryjnych

Zalety:

  • naturalny olejek eteryczny 100%
  • właściwości antyseptyczne i odprężające
  • zapach intensywny, farmaceutyczny
  • butelka z ciemnego szkła z kroplomierzem
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • szczególnie polecany do cery przetłuszczającej się i z trądzikiem

Sposób użycia:

Olejku możesz użyć jako dodatek do kąpieli, do masażu oraz do nawilżaczy powietrza, kominków zapachowych. Doskonale sprawdzi się w saunie.

Skład INCI:

Cinnamomum Camphora Bark Oil, Limonene*.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń