Olejek eteryczny kadzidłowy Majru

53,00 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 530 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 530 co daje Ci rabat na następne zamówienie 4,77 zł.

Szczegóły

Pojemność:10 ml
Termin ważności:podany na opakowaniu
Działanie aromaterapeutyczne:przeciwzapalne, przeciwbakteryjne
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Wyciszający i kojący 100% olejek z drzewa kadzidłowca. Stosowany do medytacji, modlitwy, relaksu oraz redukcji przebarwień i blizn.

Olejek eteryczny z kadzidłowca jest wielozadaniowy, idealny do aromaterapii i pielęgnacji skóry tłustej lub problematycznej. Antyseptyczne działanie sprzyja łagodzeniu podrażnień naskórka, a właściwości kadzidłowca zmniejszają widoczność zmian potrądzikowych i przebarwień. Aromaterapia z zastosowaniem olejku kadzidłowego uspokaja i relaksuje, a także zmniejsza napięcie i niweluje stany lękowe. Żywiczny zapach pomaga wejść w stan głębokiego relaksu, dlatego  jego woń często towarzyszy modlitwom i medytacji.

Olejek z kadzidłowca Boswelia Serrata pozyskuje się z żywicy drzew rosnących w krajach Bliskiego Wschodu i Indii. W Ajurwedzie i Unani, znany od wieków, pomagał na schorzenia skórne i oddechowe. W masażu może być stosowany w celu łagodzenia bólu.

Działanie:

  • pomaga wzmocnić świadomość i relaksuje
  • działa przeciwzapalnie i antybakteryjnie
  • pomaga w redukcji przebarwień skóry i zmian potrądzikowych
  • łagodzi infekcje oddechowe i ułatwia wykrztuszanie

Zalety:

  • 100% naturalny olejek eteryczny
  • rekomendowany do skóry tłustej
  • relaksująco-uspokajający żywiczny zapach
  • idealny do aromaterapii jako dodatek do kąpieli i nawilżaczy powietrza

Sposób użycia:

Olejku możesz użyć jako dodatek do kąpieli, do masażu oraz do nawilżaczy powietrza, kominków zapachowych. Doskonale sprawdzi się w saunie.

Skład INCI:

Commiphora Myrrha Oil, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Limonene*.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń