Olejek eteryczny mirrowy Majru

85,00 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 850 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 850 co daje Ci rabat na następne zamówienie 7,65 zł.

Szczegóły

Pojemność:10 ml
Termin ważności:podany na opakowaniu
Działanie aromaterapeutyczne:przeciwwirusowe, przeciwzapalne, przeciwzmarszczkowe, przeciwbakteryjne
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Działa antybakteryjnie i przyspiesza regenerację. Poprawia jędrność skóry, a także ją wzmacnia. Polecany do cery trądzikowej i problematycznej.

Olejek żywiczny ceniony za swoje wyjątkowe właściwości pielęgnacyjne i aromaterapeutyczne. Wyróżnia się korzennym, słodkim i głębokim zapachem kojarzącym się kadzidłami w świątyni, który działa uspokajająco, przynosząc wewnętrzny spokój i pomagając się zrelaksować. Stosowany na skórę (zawsze w rozcieńczeniu!) wykazuje właściwości ujędrniające, przyspieszające regenerację, a także opóźniające procesy starzenia.

Olejek z mirry polecany jest szczególnie w pielęgnacji skóry problematycznej i wiotkiej. Regularnie stosowany redukuje krosty, wypryski i trądzik, a także uelastycznia skórę, przywracając jej przyjemne napięcie.

Działanie:

  • działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie
  • przyspiesza regenerację
  • wzmacnia i poprawia jędrność skóry
  • opóźnia procesy starzenia
  • pomaga przy infekcjach i katarze

Zalety:

  • naturalny olejek eteryczny 100%
  • właściwości antybakteryjnie i ujędrniające
  • zapach żywiczny: korzenny, słodki, balsamiczny i głęboki
  • butelka z ciemnego szkła z kroplomierzem

Sposób użycia:

Olejku możesz użyć jako dodatek do kąpieli, do masażu oraz do nawilżaczy powietrza, kominków zapachowych. Doskonale sprawdzi się w saunie.

Skład INCI:

Commiphora Myrrha Oil, Benzyl Alcohol*, Benzyl Salicylate*, Limonene*.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń