Naturalny olej z czarnego kminku E-FIORE

23,50 zł
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 235 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 235 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,12 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:trądzikowa, tłusta, dojrzała
Włosy:z tendencją do wypadania, z tendencją do łupieżu / łojotoku, wysokoporowate
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Idealny na niedoskonałości skóry, zmiany chorobowe, alergie. Wygładza, łagodzi, wspomaga regenerację. Skóra po jego użyciu pozostaje miękka i bardziej promienna.

Olej z czarnego kminu wykazuje wyjątkowe właściwości pielęgnacyjne, które pokocha zwłaszcza skóra z niedoskonałościami i naznaczona zmianami chorobowymi. Błyskawicznie się wchłania, dając natychmiastowy efekt złagodzenia, wygładzenia i miłego napięcia. Stosowany do pielęgnacji skóry głowy wzmacnia i odżywia cebulki, stymuluje wzrost włosów i hamuje ich wypadanie. Sprawia, że włosy są mocniejsze, bardziej błyszczące, elastyczne i sprężyste.

Głównym składnikiem oleju są nienasycone niezbędne kwasy tłuszczowe - składa się z 84% NNKT. Kwasy te są niezastąpionym budulcem w ludzkim organizmie i odgrywają niezwykle ważną rolę przy wytwarzaniu tak zwanych prostaglandyn, hormonów, które regulują powstawanie i wzrost komórek i odpowiadają za podstawowe procesy życiowe.

Działanie:

  • natychmiast wygładza
  • łagodzi podrażnienia i wszelkie zmiany
  • poprawia elastyczność
  • wyrównuje koloryt cery
  • wspomaga walkę z wolnymi rodnikami

Zalety:

  • 100% naturalny olej
  • nierafinowany, tłoczony na zimno
  • przyjemny ziołowy zapach
  • do stosowania na dzień i na noc
  • szybko się wchłania
  • butelka z ciemnego szkła z wygodną pipetką
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • szczególnie polecany do skóry tłustej, zanieczyszczonej i chorobowej (trądzik, grzybice)

Uwaga:

Oleju z czarnuszki nie zaleca się stosować u kobiet w ciąży.

Skład INCI:

nigella sativa seed oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń