Wstecz
Olej z marakui, 50ml

Bioline Olej z marakui, 50ml

34,49 zł
Dodaję...
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 172 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 172 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,55 zł.

Szczegóły

Pojemność:50ml
Cera:naczynkowa, tłusta, do wszystkich typów skóry
Włosy:suche i łamliwe, zniszczone
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Działanie wcierki do włosów:regenerujące
Kraj producenta:Polska
Zużyć w ciągu:6 miesięcy od otwarcia
Opakowanie:szkło
Cruelty free:tak

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Masz aż rok na zwrot
Wysyłamy eko już 9 lat!
Tylko oryginalne produkty
Świeże kosmetyki

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie przez email lub telefon
Odpowiednie zabezpieczenie produktów
Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Łagodzi stany zapalne, reguluje poziom sebum, działa przeciwstarzeniowo. Wzmacnia naczynka i regeneruje suche, zniszczone włosy.

Tłoczony na zimno z nasion marakui olej to wyjątkowy kosmetyk naturalny, odpowiedni do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w tym cery naczyniowej i z trądzikiem różowatym. Bogaty w kwasy tłuszczowe (w tym kwas Omega-6), skwalan, składniki mineralne i witaminy A, C, K i E, doskonale wpływa na poprawę zdrowia i wyglądu skóry. Wykazuje silny potencjał antyoksydacyjny, chroni przed działaniem wolnych rodników. Poza działaniem przeciwstarzeniowym, wykazuje też właściwości regeneracyjne i łagodzące. Ujędrnia, poprawia elastyczność, zmniejsza obrzęki. Działa przeciwzapalnie. Wzmacnia ściany naczyń krwionośnych i zapobiega ich pękaniu. Reguluje też poziom sebum i zmiękcza skórę. Nawilża, odżywia i regeneruje suche, kręcone, delikatne i zniszczone włosy, przywraca im naturalny blask i zdrowy wygląd.

Działanie:

- odżywia, regeneruje i nawilża skórę
- ujędrnia i poprawia elastyczność skóry
- chroni przed działaniem wolnych rodników
- wzmacnia naczynka
- przywraca zdrowy wygląd słabym i zniszczonym włosom

Zalety:

- 100% czysty olej roślinny tłoczony na zimno
- certyfikat SOIL ASSOCIATION
- nie testowany na zwierzętach
- certyfikat VIVA!
- odpowiedni do pielęgnacji każdego rodzaju skóry, w tym cery naczyniowej, z trądzikiem różowatym, dojrzałej i starzejącej się
- może być stosowany do pielęgnacji suchych, kręconych i osłabionych włosów
- dobrze się wchłania
- nie obciąża włosów, a na skórze nie pozostawia tłustego filmu


Sposób użycia: Passiflora Incarnata Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń