Wstecz
BIO cukier kokosowy, 350 g

Intenson BIO cukier kokosowy, 350 g

19,72 zł
Dodaję...
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 98 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 98 co daje Ci rabat na następne zamówienie 0,88 zł.

Opis

BIO cukier kokosowy, 350 g

Dobra alternatywa dla białego cukru. Ma subtelny, karmelowy posmak i delikatny, słodki smak.

BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym, pochodzącym z gospodarstwa, w którym nie używa się środków chemicznych. Głównym węglowodanem występującym w jego składzie jest sacharoza. W dalszej kolejności pojawiają się glukoza i fruktoza. Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak i subtelny, karmelowy posmak. Jego indeks glikemiczny jest stosunkowo niski i wynosi 35. Może być stosowany do słodzenia kawy, herbaty, soków, pieczenia i gotowania.

 

Zalety:

- indeks glikemiczny 35
- zdrowszy od białego cukru
- odpowiedni do słodzenia, pieczenia, gotowania
- delikatny smak
- produkt z gospodarstwa ekologicznego

 

Sposób użycia:

Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.

 

Składniki:

100% BIO cukier kokosowy

 

Intenson - Cukier kokosowy

 

Informacja alergenna:

Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, sezam

 

Sposób przechowywania:

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.

Pokaż cały opis

Cechy

Termin ważności:podany na opakowaniu
Waga:350 g
Produkt spożywczy:bezglutenowy, wegetariański, wegański, bez laktozy, bez jajek
Kraj pochodzenia składników:Indonezja
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:plastik
Masz aż rok na zwrot
Wysyłamy eko już 9 lat!
Tylko oryginalne produkty
Świeże kosmetyki

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń