Bezglutenowe płatki owsiane Intenson
Szczegóły
Termin ważności: | podany na opakowaniu |
Składnik bazowy: | płatki owsiane |
Waga: | 400 g |
Produkt spożywczy: | bezglutenowy, wegetariański, wegański, bez cukru |
Składnik słodzący: | brak |
Sposób przetworzenia: | mielone |
Kraj producenta: | Polska |
Opakowanie: | plastik |
Dlaczego warto?
Ekspresowa wysyłka
Opcja darmowej dostawy
Gwarancja Triny
Bezpieczne płatności
Każde zamówienie obejmuje także:
Wsparcie przez email lub telefon
Odpowiednie zabezpieczenie produktów
Słodką przekąskę na osłodę dnia
Więcej informacji
Niezbędne w każdej zdrowej kuchni. Doskonałe do śniadań, placków i deserów. Bogate w błonnik i witaminy.
Płatki owsiane są lekkostrawne, sycące i mają bardzo uniwersalne zastosowanie. To doskonały dodatek do jogurtu, kefiru i mleka, koktajli, kotletów, pieczywa, ciast i deserów. Są niezastąpione jako składnik pożywnej i zdrowej owsianki. Zawierają bardzo dużo białka, błonnika, zdrowych kwasów tłuszczowych i witamin. Korzystnie wpływają na układ pokarmowy i krwionośny, wspomagają odchudzanie, zapewniają uczucie sytości, poprawiają wygląd skóry i włosów, neutralizują działanie wolnych rodników.
Zalety:
- cenne źródło wysokiej jakości białka
- bogate w błonnik
- neutralizują działanie wolnych rodników
- wspomagają odchudzanie
- zapewniają uczucie sytości
Sposób użycia:
Można mieszać z mlekiem, kefirem, maślanką, jogurtem. Mogą służyć do zagęszczania sosów i gulaszy. Dodawane są do niektórych rodzajów pieczywa, ciastek, ciasteczek, dietetycznych batonów oraz musli.
Składniki:
100% bezglutenowe płatki owsiane
Informacja alergenna:
Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, orzeszki arachidowe (ziemne), sezam oraz produkty zawierające dwutlenek siarki, gluten, jaja, mleko, seler.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu w temperaturze pokojowej. Chronić od wilgoci i promieni słonecznych.