Intenson

BIO cukier kokosowy

17,19 zł
1
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 171 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 171 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,54 zł.

Szczegóły

Waga:350 g
Produkt spożywczy:bezglutenowy, wegetariański, wegański, bez laktozy, bez jajek
Kraj pochodzenia składników:Indonezja
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Dobra alternatywa dla białego cukru. Ma subtelny, karmelowy posmak i delikatny, słodki smak.

BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym, pochodzącym z gospodarstwa, w którym nie używa się środków chemicznych. Głównym węglowodanem występującym w jego składzie jest sacharoza. W dalszej kolejności pojawiają się glukoza i fruktoza. Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak i subtelny, karmelowy posmak. Jego indeks glikemiczny jest stosunkowo niski i wynosi 35. Może być stosowany do słodzenia kawy, herbaty, soków, pieczenia i gotowania.

 

Zalety:

- indeks glikemiczny 35
- zdrowszy od białego cukru
- odpowiedni do słodzenia, pieczenia, gotowania
- delikatny smak
- produkt z gospodarstwa ekologicznego

 

Sposób użycia:

Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.

 

Składniki:

100% BIO cukier kokosowy

 

Intenson - Cukier kokosowy

 

Informacja alergenna:

Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, sezam

 

Sposób przechowywania:

Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń