Intenson

BIO cukier kokosowy

19,58 zł

w magazynie. Wysyłka od razu!

+ -

Kupując teraz ten produkt otrzymasz 195 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 195 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,76 zł.


     
    Więcej informacji

    Dobra alternatywa dla białego cukru. Ma subtelny, karmelowy posmak i delikatny, słodki smak.

    BIO cukier kokosowy jest produktem ekologicznym, pochodzącym z gospodarstwa, w którym nie używa się środków chemicznych. Głównym węglowodanem występującym w jego składzie jest sacharoza. W dalszej kolejności pojawiają się glukoza i fruktoza. Cukier kokosowy ma delikatnie słodki smak i subtelny, karmelowy posmak. Jego indeks glikemiczny jest stosunkowo niski i wynosi 35. Może być stosowany do słodzenia kawy, herbaty, soków, pieczenia i gotowania.

     

    Zalety:

    - indeks glikemiczny 35
    - zdrowszy od białego cukru
    - odpowiedni do słodzenia, pieczenia, gotowania
    - delikatny smak
    - produkt z gospodarstwa ekologicznego

     

    Sposób użycia:

    Stosować jak cukier brązowy, jako zamiennik cukru do słodzenia kawy, herbaty, do pieczenia i gotowania.

     

    Składniki:

    100% BIO cukier kokosowy

     

    Intenson - Cukier kokosowy

     

    Informacja alergenna:

    Wyprodukowano w zakładzie, w którym konfekcjonowane są orzechy, sezam

     

    Sposób przechowywania:

    Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w chłodnym, ciemnym i suchym miejscu.

     
    Szczegóły
    • Waga: 350 g
    • Produkt spożywczy: bezglutenowy, wegetariański, wegański, bez laktozy, bez jajek
    • Kraj pochodzenia składników: Indonezja
    • Kraj producenta: Polska

    Dlaczego warto?

    Darmowa wysyłka

    Ekspresowa wysyłka

    Darmowa dostawa

    Darmowa dostawa

    Gwarancja Triny

    Gwarancja Triny

    Bezpieczne płatności

    Bezpieczne płatności

    został dodany do Twojej listy życzeń.

    Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń