Natura Receptura Hydrolat z kocanki, 50 ml

15,50 zł
Dodaję...
Produkty W magazynie. Wysyłka od razu!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 155 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 155 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,40 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:naczynkowa
Termin ważności:podany na opakowaniu
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło, papier, mieszane

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Wykazuje działanie przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Wspomaga regenerację naskórka, łagodzi podrażnienia i zaczerwienienia.

Hydrolat z kwiatów kocanki, nazywany też hydrolatem z nieśmiertelnika, doskonale sprawdza się w pielęgnacji wrażliwej, suchej i naczynkowej cery. Może być też stosowany przez osoby zmagające się z trądzikiem młodzieńczym i różowatym. Wykazuje działanie przeciwzapalne i przeciwbakteryjne, obkurcza naczynia krwionośne, zmniejsza opuchliznę i zaczerwienienia skóry. Wspomaga i stymuluje regenerację naskórka, zapobiega wrastaniu włosków po depilacji, jest pomocny przy gojeniu ran. Ma delikatny, ziołowy zapach. W jego składzie nie ma sztucznych barwników i substancji zapachowych.

Działanie:

  • łagodzi podrażnienia
  • wykazuje działanie przeciwzapalne
  • obkurcza naczynia krwionośne
  • zmniejsza zaczerwienie skóry
  • wspomaga regenerację naskórka

Zalety:

  • 100% naturalny hydrolat z kwiatów kocanki
  • nie zawiera barwników i zapachów
  • nie zawiera konserwantów
  • polecany do cery suchej, wrażliwej i naczynkowej
  • może być używany do cery trądzikowej - polecany przy trądziku różowatym
  • delikatny, ziołowy zapach
  • odpowiedni do codziennej pielęgnacji

Sposób użycia:

  • jako codzienny tonik do twarzy (przed nałożeniem oleju lub kremu),
  • bezpośrednio na skórę w celu odświeżenia i obkurczenia naczynek,
  • bezpośrednio na skórę po goleniu,
  • jako kompres przeciwzapalny na podrażnioną skórę,
  • do rozrabiania glinek i peelingów,
  • jako faza wodna do produkcji kremów i balsamów,
  • do kąpieli w celu złagodzenia podrażnień.

Skład INCI:

Helichrysum Italicum Flower Water

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń