Avebio Hydrolat z nieśmiertelnika - Łagodzi i koi

27,72 zł -16% 33,00 zł
1
Dodaję...
Produkty Wysoka dostępność

Szczegóły

Pojemność:100 ml
Skóra:naczynkowa, sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry, normalna
Termin ważności:podany na opakowaniu
Kraj producenta:Polska
Zużyć w ciągu:3 miesięcy od otwarcia

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Przeznaczony do pielęgnacji cery naczyniowej i z trądzikiem różowatym. Działa szybko i skutecznie, wyraźnie zmniejszając widoczność naczyń krwionośnych i uspokajając skórę.

Hydrolat z nieśmiertelnika (z kocanki włoskiej) jest kosmetykiem w 100% naturalnym. Powstaje w wyniku destylacji parą wodną kwiatów kocanki włoskiej. Pachnie dość charakterystycznie i intensywnie, jednak zapach nie utrzymuje się na skórze długo. Hydrolat z kocanki ma zbawienny wpływ na cerę naczynkową oraz cerę zmagającą się z trądzikiem różowatym. Nawilża i regeneruje, wykazuje działanie przeciwzapalne. Wyraźnie zmniejsza widoczność naczyń krwionośnych. Uspokaja skórę, koi i łagodzi. Rozjaśnia blizny potrądzikowe, zmniejsza cienie pod oczami, przyspiesza proces regeneracji skóry.  Jest pomocny w zwalczaniu dolegliwości skórnych, takich jak egzema, czy łuszczyca. Łagodzi też zmiany alergiczne i wysypki.

 

Działanie:

- nawilża, wygładza i regeneruje
- działa przeciwzapalnie
- zmniejsza widoczność naczyń krwionośnych
- uspokaja skórę, łagodzi stany zapalne
- likwiduje cienie pod oczami, zmniejsza obrzęki i zasinienia na skórze

 

Zalety:

- 100% naturalny, bez syntetycznych dodatków zapachowych, konserwantów i barwników
- certyfikat rolnictwa biologicznego
- odpowiedni do pielęgnacji skóry naczyniowej, wrażliwej, delikatnej i z trądzikiem różowatym
- może być stosowany jako tonik do twarzy i składnik maseczek np. z naturalnych glinek

 

Skład INCI:

Helichrysum Italicum FlowerWater, Lactobacillus Ferment.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń