Ajeden

Mydło z pyłkiem pszczelim

19,00 zł
1
Ostatnie sztuki!
Wysyłka od razu
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 190 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 190 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,71 zł.

Szczegóły

Skóra:sucha, wrażliwa, do wszystkich typów skóry, normalna, skłonna do podrażnień
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj mydła:oliwne
Przeznaczenie mydła:do rąk, do ciała, do twarzy
Waga:150 g
Kraj producenta:Polska

Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Dostarcza skórze cenne witaminy i minerały. Łagodnie oczyszcza, nawilża i natłuszcza. Łagodzi podrażnienia.

Delikatne i w 100% naturalne mydło z pyłkiem kwiatowym (zwanym potocznie pyłkiem pszczelim) dostarcza skórze potężną dawkę witamin i minerałów. Jest bogate w witaminy z grupy A, C, PP, E, D, K, H oraz witaminy z grupy B i mikroelementy wapnia, potasu, magnezu, żelaza i cynku. Łagodnie oczyszcza skórę, wykazuje działanie antybakteryjne, łagodzi podrażnienia i sprzyja regeneracji skóry. Pomaga też w nawilżaniu i natłuszczaniu skóry. Podczas mycia tworzy delikatną, kremową pianę. Jest odpowiednie dla każdego rodzaju skóry.

 

Działanie:

- intensywnie odżywia
- nawilża i natłuszcza
- łagodzi podrażnienia
- regeneruje skórę
- pomaga odzyskać skórze zdrowy wygląd

 

Zalety:

- 100% naturalne składniki
- zawiera pyłek kwiatowy bogaty w witaminy i minerały
- odpowiednie dla każdego rodzaju skóry
- łagodne
- delikatnie się pieni
- może być stosowane do codziennej pielęgnacji skóry
- bezaaapachowe
- nie zawiera sztucznych barwników, konserwantów i substancji zapachowych

 

Skład INCI:

Elaeis Giuneensis (Palm) Kernel, Caprae Lac (Goat Milk), Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Bee Pollen.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń