Olej z pestek śliwki Etja

24,99 zł
1
Dodaję...
Produkty W magazynie. Wysyłka od razu!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 249 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 249 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,24 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry
Termin ważności:podany na opakowaniu
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło, papier, mieszane

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Neutralizuje działanie wolnych rodników, zmiękcza skórę, minimalizuje niedoskonałości, wygładza i regeneruje.

Nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek śliwki to naturalne źródło kwasu oleinowego (Omega-9), linolowego (Omega-6), antyoksydantów oraz witamin B i E. Doskonale sprawdza się zarówno w pielęgnacji skóry, jak i włosów. Wykazuje działanie nawilżające i ochronne, zmiękcza, wygładza i neutralizuje działanie wolnych rodników. Dzięki lekkiej konsystencji szybko się wchłania, nie zatyka porów i nie pozostawia na skórze tłustego filmu. Regularnie stosowany pobudza skórę do regeneracji, poprawia jej napięcie i minimalizuje niedoskonałości. Świetnie sprawdza się jako olejek chroniący końcówki włosów przed przesuszeniem i rozdwajaniem. Ma delikatny, bardzo przyjemny, migdałowy zapach. Jest polecany do skóry suchej, dojrzałej i wrażliwej.

Działanie:

  • zmiękcza skórę
  • napina
  • wygładza
  • chroni końcówki włosów przed przesuszeniem
  • regeneruje skórę i włosy

Zalety:

  • 100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek śliwki
  • lekka konsystencja
  • nie zatyka porów
  • przyjemny zapach
  • polecany do suchej, dojrzałej i wrażliwej skóry
  • polecany do włosów

Sposób użycia:

  • w czystej postaci bezpośrednio na skórę
  • masaż wybranych partii ciała
  • polecany do demakijażu
  • jako zamiennik kremu i balsamu
  • jako odżywka do włosów - niewielką ilość wcierać w wilgotne końcówki włosów
  • jako odżywka do paznokci
  • stosować jako preparat wzmacniający działanie innych kosmetyków pielęgnacyjnych
  • kąpiel - dodanie niewielkiej ilości (8-10 ml) do wanny z ciepłą wodą,  nawilży i zmiękczy skórę

Skład INCI:

Prunus Domestica Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń