Olej z miodli indyjskiej E-FIORE

19,49 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 194 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 194 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,75 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:trądzikowa, tłusta
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Działa antybakteryjnie, przeciwzapalnie i przeciwwirusowo. Zmniejsza wypryski i objawy łuszczycy, egzemy. Doskonała odżywka na suche i osłabione włosy.

Olej z miodli indyjskiej stosowany jest w ajurwedzie jako lekarstwo na wszystkie choroby. Wykazuje cenne właściwości pielęgnacyjne i korzystne dla skóry, w tym przeciwbakteryjne, przeciwwirusowe i regenerujące. Stosowany regularnie wspomaga zmniejszanie objawów świądu, egzemy, łuszczycy, grzybicy, stanów zapalnych i łupieżu. Wzmacnia włosy oraz zapobiega przedwczesnemu siwieniu. Chroni zarówno skórę i włosy przed szkodliwym wpływem warunków atmosferycznych.

Z powodzeniem możesz używać oleju neem do kruchych paznokci - olej neem świetnie je nawilży oraz wzmocni płytkę paznokcia. Świetnie sprawdza się przy bólu i podrażnieniach po ukąszeniu owadów, ponieważ natychmiastowo łagodzi i przynosi ulgę. Dodatkowo jego dość charakterystyczny intensywny zapach działa jak odstraszacz na insekty.

Działanie:

  • działa antybakteryjnie i przeciwwirusowo
  • wzmacnia
  • uśmierza ból i przywraca komfort
  • łagodzi podrażnienia i stany zapalne
  • chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych

Zalety:

  • nierafinowany, tłoczony na zimno
  • butelka z ciemnego szkła z wygodną pipetką
  • zapach odstraszający owady
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • szczególnie polecany do skóry podrażnionej, łuszczącej się i skłonnej do zapaleń

Skład INCI:

azadirachta indica (neem oil)

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń