Olej z pestek malin nierafinowany Majru

25,00 zł
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 250 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 250 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,25 zł.

Szczegóły

Pojemność:30 ml
Cera:tłusta, wrażliwa
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Nawilża, odżywia, regeneruje, uelastycznia i chroni. Działa jak naturalny filtr przeciwsłoneczny. Widocznie poprawia wygląd i koloryt skóry.

Naturalny olej z pestek malin powstał metodą na zimno, przez co zachował wysokie właściwości odżywcze. Jest to jeden z najgłębiej wnikających olejów kosmetycznych, a jednocześnie najsilniejszy naturalny filtr UV (SPF 28-50).

To przede wszystkim bogactwo nienasyconych kwasów tłuszczowych omega-3 i omega-6, przez co działa korzystnie na skórę: łagodzi, wzmacnia i odbudowuje uszkodzoną warstwę naskórka, uelastycznia i dba o odpowiedni poziom nawilżenia skóry. Wyróżnia się ponadto silnymi właściwościami przeciwzapalnymi i antybakteryjnymi, dzięki czemu zapobiega powstawaniu zaskórników i krostek. Sprawdza się również w profilaktyce anti-aging ze względu na własności przeciwzmarszczkowe oraz wspomagające tworzenie elastyny i kolagenu.

Olej z pestek malin jest delikatny, lekki, szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy i uczucia lepkości. Nadaje się do stosowania na dzień i na noc, do każdego rodzaju cery, szczególnie wrażliwej, alergicznej i suchej. Polecamy zwłaszcza wymieszać go z kwasem hialuronowym, aby otrzymać silnie nawilżające i przeciwstarzeniowe serum.

Działanie:

  • silnie nawilża
  • poprawia jędrność i koloryt cery
  • spowalnia procesy starzenia się skóry
  • chroni przed niekorzystnymi czynnikami zewnętrznymi

Zalety:

  • naturalny 100%, zimnotłoczony, nierafinowany
  • najsilniejszy naturalny filtr UV (SPF 28-50)
  • przyjemny lekko malinowy zapach
  • szybko się wchłania
  • odpowiedni do stosowania rano i wieczorem
  • wygodne opakowanie: butelka z ciemnego szkła
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • szczególnie polecany do skóry wrażliwej, suchej i alergicznej

Sposób uzycia:

Niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować. Stosować rano i wieczorem

Skład INCI:

Rubus Idaeus (Raspberry) Seed Oil.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń