Olej z nasion kawy Natura Receptura

26,39 zł
1
Dodaję...
Produkty W magazynie. Wysyłka od razu!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 263 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 263 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,37 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry, normalna
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Nawilżanie ciała:olejek
Opakowanie:szkło, papier

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

100% naturalny olej, który swoje niezwykłe działanie zawdzięcza wysokiej zawartości fitosteroli. Wykazuje mocniejsze działanie nawilżające niż olej migdałowy czy jojoba.

W swoim składzie zawiera NNKT (szczególnie kwasy omega-6), fitosterole, tokoferole, witaminę B i C oraz kwas chlorogenowy stanowiący w kosmetyce naturalny przeciwutleniacz. Posiada właściwości antyseptyczne, przeciwzapalne i przeciwbakteryjne. Odżywia, wygładza i regeneruje. Zapobiega starzeniu i wiotczeniu skóry skutecznie zwalczając wolne rodniki.  Zmniejsza przebarwienia skórne oraz łagodzi podrażnienia (również te posłoneczne). Skutecznie redukuje cellulit i zmniejsza tkankę tłuszczową. Wysoka zawartość kofeiny oraz kwasów owocowych sprawia, że skóra staje się bardziej elastyczna i jędrna. "Must have" przy wszelkich kuracjach wyszczuplających. Dodatkowo pomocny także przy pozbywaniu się rozstępów oraz blizn - również tych potrądzikowych.

Działanie:

  • regeneruje i łagodzi podrażnienia
  • ujędrnia i wygładza
  • napręża i uelastycznia skórę
  • rozbija podskórną tkankę tłuszczową
  • działa przeciwzapalnie

Zalety:

  • 100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno, organiczny olej roślinny
  • doskonały do każdego rodzaju skóry
  • wspomaga eliminację cellulitu
  • może być stosowany bezpośrednio na skórę, jako dodatek do kosmetyków, a także w połączeniu z innymi olejami roślinnymi
  • dobrze się wchłania, tworzy na skórze delikatny, aksamitny film i ładnie pachnie

Sposób użycia:

Olejek możemy używać bezpośrednio na skórę, jako dodatek do kremów i maseczek. Doskonale sprawdzi się w pielęgnacji włosów i skóry głowy jako wcierka bądź odżywka.

Skład INCI:

Coffea Arabica Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń