Ajeden

Olej z pestek granatu

35,01 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
Wysyłka od razu
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 350 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 350 co daje Ci rabat na następne zamówienie 3,15 zł.

Szczegóły

Pojemność:30 ml
Skóra:mieszana, trądzikowa, sucha, dojrzała, do wszystkich typów skóry, normalna, skłonna do podrażnień
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Producent less waste:Ajeden

Dlaczego warto?

Darmowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Więcej informacji

Wykazuje właściwości przeciwzapalne i antyoksydacyjne. Łagodzi podrażnienia, spłyca zmarszczki i chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników.

Olej z pestek granatu jest tłoczony na zimno i nie zawiera dodatku substancji zapachowych, silikonów, barwników oraz konserwantów. Poleca się go i rekomenduje do pielęgnacji cery trądzikowej i problematycznej oraz cery dojrzałej, suchej i zmęczonej. Wykazuje właściwości przeciwzapalne, antyoksydacyjne i nawilżające. Regularnie stosowany pobudza skórę do produkcji kolagenu i elastyny, spłyca zmarszczki, odżywia, ujędrnia i zwiększa jej elastyczność. Chroni przed negatywnym działaniem wolnych rodników, czynników zewnętrznych i promieniowania UV. Łagodzi podrażnienia i stany zapalne charakterystyczne dla trądziku. Ma właściwości antybakteryjne. Jest bardzo lekki, szybko się wchłania, nie pozostawia na skórze tłustego, lepkiego filmu i nie zatyka porów. Stosowany do pielęgnacji włosów wzmacnia je, odżywia i nabłyszcza.

Działanie:

  • chroni przed działaniem wolnych rodników i czynników zewnętrznych
  • działa przeciwzapalnie
  • łagodzi podrażnienia
  • pobudza skórę do produkcji elastyny i kolagenu
  • ujędrnia skórę

Zalety:

  • 100% naturalny, tłoczony na zimno olej z pestek granatu
  • odpowiedni do cery trądzikowej i problematycznej
  • polecany do cery dojrzałej, suchej i zmęczonej
  • lekki, szybko się wchłania
  • nie zatyka porów
  • nie pozostawia tłustego filmu
  • może być używany do włosów
  • szklana buteleczka z pipetką

Skład INCI:

Punica Granatum Seed Oil.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń