Naturalny olej z pestek wiśni Natura Receptura

18,85 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 188 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 188 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,69 zł.

Szczegóły

Pojemność:50 ml
Cera:do wszystkich typów skóry
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło, papier, mieszane

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Odżywia i wygładza skórę, działa przeciwzapalnie i przeciwalergicznie. Doskonały do pielęgnacji skóry, włosów i paznokci.

Nierafinowany, tłoczony na zimno i w 100% naturalny olej z pestek wiśni może być stosowany do pielęgnacji każdego rodzaju cery. Szczególnie polecamy go do cery naczynkowej, skłonnej do podrażnień, trądziku i zaskórników oraz do pielęgnacji włosów i paznokci. Dzięki właściwościom nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin A i E oraz flawonoidów, olej z wiśni wykazuje działanie przeciwzapalne i przeciwalergiczne. Neutralizuje też działanie wolnych rodników, opóźnia powstawanie zmarszczek i wiotczenie skóry, zapobiega powstawaniu pajączków i pękaniu naczynek. Ma właściwości nawilżające, wygładzające i odżywcze. Wspomaga walkę z trądzikiem i zaskórnikami, łagodzi stany zapalne skóry i przeciwdziała ich powstawaniu.

Działanie:

  • opóźnia procesy starzenia skóry
  • łagodzi stany zapalne
  • działa przeciwalergicznie
  • zapobiega pękaniu naczynek krwionośnych
  • wygładza i odżywia skórę

Zalety:

  • 100% naturalny, nierafinowany, tłoczony na zimno olej z pestek wiśni
  • odpowiedni do każdego rodzaju cery
  • polecany do cery naczynkowej, skłonnej do podrażnień, trądziku i zaskórników
  • nie zatyka porów skóry
  • nie zawiera sztucznych barwników i zapachów
  • odpowiedni do pielęgnacji twarzy, ciała, włosów i paznokci

Skład INCI:

Prunus Avium Kernel Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń