Olej z pestek pigwy Ajeden

25,00 zł
1
Dodaję...
Produkty W magazynie. Wysyłka od razu!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 250 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 250 co daje Ci rabat na następne zamówienie 2,25 zł.

Szczegóły

Pojemność:30 ml
Cera:dojrzała
Włosy:cienkie i słabe
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Producent less waste:Ajeden
Opakowanie:szkło
Cruelty free:tak

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Przeciwnik wolnych rodników! Zapobiega starzeniu się skóry, silnie ją nawilża, wygładza i nasyca witaminami. Sprawia, że włosy i skóra stają się mocniejsze i piękne.

Olej pigwowy o cennych właściwościach sprawdzi się w pielęgnacji skóry i włosów. Przede wszystkim wykazuje działanie łagodzące i zmniejsza zaczerwienienia. Systematycznie stosowany wspomaga walkę z trądzikiem i innymi niedoskonałościami. W przypadku włosów i skóry głowy wzmacnia cebulki, sprawiając, że włosy nabierają siły i gładkości, rosną też mocniejsze, ponadto olej zapobiega rozdwajaniu końcówek.

Dzięki wysokiej zawartości witaminy C polecany jest zwłaszcza do skóry dojrzałej, ponieważ wykazuje działanie anti-aging i rozjaśniające. Przyczynia się do zahamowania procesów starzenia, przywraca równomierny koloryt cery, wspomaga też walkę z wolnymi rodnikami oraz uszczelnia naczynia krwionośne. Tym samym skóra dłużej zachowuje jędrność i młody wygląd. Bogactwo garbników, flawonoidów, kwasów organicznych i witamin, w tym z grupy B i prowitaminy A, sprawia, że olej z pestek pigwy działa silnie nawilżająco i antyoksydacyjnie.

Działanie:

  • nawilża i zapobiega utracie wilgoci
  • uszczelnia naczynka
  • łagodzi podrażnienia i objawy problemów skórnych
  • spowalnia procesy starzenia

Zalety:

  • 100% naturalny, zimnotłoczony, nierafinowany
  • odpowiedni do każdego rodzaju skóry
  • szczególnie polecany do skóry dojrzałej i suchej
  • szklana buteleczka z pipetką

Skład INCI:

Cydonia Oblonga Seed Oil.

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń