Olej z nasion czarnuszki Majru

20,49 zł
1
Dodaję...
Ostatnie sztuki!
  • Kupując teraz ten produkt otrzymasz 204 TrinyPunktów. W sumie będziesz ich mieć 204 co daje Ci rabat na następne zamówienie 1,84 zł.

Szczegóły

Pojemność:30 ml
Cera:trądzikowa, tłusta, dojrzała
Termin ważności:podany na opakowaniu
Rodzaj oleju:organiczny 100%
Kraj producenta:Polska
Opakowanie:szkło

Dlaczego warto? Dlaczego warto?

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka

Opcja darmowej dostawy

Opcja darmowej dostawy

Gwarancja Triny

Gwarancja Triny

Bezpieczne płatności

Bezpieczne płatności

Każde zamówienie obejmuje także:

Wsparcie

Wsparcie przez email lub telefon

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Odpowiednie zabezpieczenie produktów

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Słodką przekąskę na osłodę dnia

Ikona info Więcej informacji

Właściwości przeciwzapalne, antybakteryjne, przeciwgrzybicze. Przywraca skórze komfort i zdrowy wygląd. Polecany do cery tłustej, trądzikowej i alergicznej.

Naturalny olej pozyskiwany z czarnego kminu metodą na zimno. Czarnuszka znana jest od wieków - już w starożytnym Egipcie była szeroko wykorzystywana w pielęgnacji, przez co nazywana jest Złotem Faraonów. Olej z nasion czarnuszki wykazuje wyjątkowe właściwości pielęgnacyjne, które świetnie sprawdzą się przy cerze tłustej, trądzikowej i alergicznej. Przede wszystkim wykazuje działanie antybakteryjne, przeciwzapalne i przeciwgrzybicze, tym samym regularnie stosowany przyczynia się do zmniejszenia zmian na skórze. Ponadto chroni przed wolnymi rodnikami i spowalnia procesy starzenia się skóry.

Jest to olej lekki, szybko się wchłania, nadaje się do stosowania na dzień i na noc. Ma przyjemny zapach czarnuszki niepozostawiający złudzeń co do naturalności i czystości produktu.

Działanie:

  • działa przeciwzapalnie, antybakteryjnie oraz przeciwgrzybiczo
  • spowalnia procesy starzenia się skóry
  • łagodzi podrażnienia i stany zapalne
  • przyspiesza regenerację

Zalety:

  • naturalny 100%, zimnotłoczony, nierafinowany
  • przyjemny zapach czarnuszki
  • szybko się wchłania
  • wygodne opakowanie: butelka z ciemnego szkła z pipetą
  • odpowiedni do skóry tłustej, trądzikowej i alergicznej

Sposób użycia:

Niewielką ilość oleju nanieść na lekko wilgotną skórę, wmasować. Stosować rano i wieczorem

Skład INCI:

Simmondsia Chinensis Seed Oil

został dodany do Twojej listy życzeń.

Kontynuuj zakupy Moja lista życzeń